Lame-ja näkileivad

Leivaküpsetamine ei pea tingimata kaua aega võtma.  Lame- ja näkileivad valmivad üsna kiiresti ja lihtsalt. Need sobivad hästi nii suupistete serveerimiseks, niisama söömiseks või toidu kõrvale näksimiseks.
06.11.2019
Tallinna Rahvaülikool
Estonia pst 5a, I korruse õppeköök
Lame- ja näkileivad 32,00 €
Kohad on täis
Koolitusel valmistame: rukkijahust krõbedaid ja õhulisi näkileibu, mis tänu ootamatutele koostisainetele läätsede ja peedi näol ning vähesele jahu kogusele, sisaldavad rohkelt kasulikke toitaineid; pilkupüüdvaid rohelisi tortiljasid, mis saavad oma kauni värvi spinatist; pärmitainast grillsaiu, mis küpsevad pliidil, pannil või grillil. Koolituse läbinu on osalenud menüüs olevate näkileibade, tortiljade ja grillsaiade valmistamise protsessis ja on tutvunud selleks vajalike oskustega.