„Kuidas saab ideest toode? (Toiduainetööstuse näitel)“
Registreerimiseks palume süsteemi sisse logida
tasuta | 0,00 € |
Seminaril anname ülevaate tootearendusprotsessist toiduainetööstuses. Vaatame traditsioonilisemaid tööriistu nagu fookusgrupi uuringuid, tootekategooriate kaardistamine, laborikatsetest piloottoodeteni välja. Tutvustame ka Stage-Gate mudelit, mis aitab viia ebaõnnestumised miinimumini. Lisaks vaatame trende ja katsetame loovust ideede genereerimiseks.
Ettekandja tutvustus: Kristel Vene, PhD, on Tallinna Tehnikaülikooli keemia ja biotehnoloogia instituudi vanemlektor. Tema õppetöö ja kursused hõlmavad lisaks tootearendusele ka toidu kvaliteeti, ohutust ja hügieeni, aga ka näiteks toidu analüüsi. Teadussuunal tegutseb ta toidu lõhna- ja maitsevigade uurimisega, toidu sensoorse analüüsi ja tootearendusega. Kristelil on teadustööst välja kasvanud kolm oma ettevõtet ning ta on investeerinud teistesse innovaatilistesse toiduvaldkonna ettevõtetesse.
Lisainfo: Krista Kink, Tallinna ettevõtlusteenistuse ettevõtluskeskus krista.kink@tallinnlv.ee 640 4225
Helena Rozeik, TalTech, majandusteaduskond helena.rozeik@taltech.ee