„Kuidas saab ideest toode? (Toiduainetööstuse näitel)“

Tallinna ettevõtluskeskus korraldab koostöös TalTech´i majandusteaduskonnaga seminarisarja "Ettevõtlusakadeemia 2023"
23.03.2023 10:00 - 23.03.2023 11:30
Tallinna Strateegiakeskuse Ettevõtlusteenistus
TalTech Mektory Innovation Hub (Raja 15)
tasuta 0,00 €
Registreerimine on hetkel suletud

Seminaril anname ülevaate tootearendusprotsessist toiduainetööstuses. Vaatame traditsioonilisemaid tööriistu nagu fookusgrupi uuringuid, tootekategooriate kaardistamine, laborikatsetest piloottoodeteni välja. Tutvustame ka Stage-Gate mudelit, mis aitab viia ebaõnnestumised miinimumini. Lisaks vaatame trende ja katsetame loovust ideede genereerimiseks.  

Ettekandja tutvustus:  Kristel Vene, PhD, on Tallinna Tehnikaülikooli keemia ja biotehnoloogia instituudi vanemlektor. Tema õppetöö ja kursused hõlmavad lisaks tootearendusele ka toidu kvaliteeti, ohutust ja hügieeni, aga ka näiteks toidu analüüsi. Teadussuunal tegutseb ta toidu lõhna- ja maitsevigade uurimisega, toidu sensoorse analüüsi ja tootearendusega. Kristelil on teadustööst välja kasvanud kolm oma ettevõtet ning ta on investeerinud teistesse innovaatilistesse toiduvaldkonna ettevõtetesse.

Lisainfo: Krista Kink, Tallinna ettevõtlusteenistuse ettevõtluskeskus krista.kink@tallinnlv.ee 640 4225

Helena Rozeik, TalTech, majandusteaduskond helena.rozeik@taltech.ee