Pavlova erinevate täidistega

Pavlova on saanud oma nime vene baleriini Anna Pavlova järgi. Arvatakse, et magustoit on loodud 1920ndatel aastatel Austraalias või Uus-Meremaal.
05.10.2021
Tallinna Rahvaülikool
Tallinna Rahvaülikool
Pavlova erinevate täidistega 36,00 €

Pavlova kook on populaarne üle maailma ning nüüd on võimalik ka Tallinna Rahvaülikoolis õppida seda imelist beseekooki ise valmistama. Aliide valvsa pilgu ja õpetussõnade saatel küpsetame ise besee ja jahutame selle, teeme erinevad kreemitäidised ja marjakaunistused. See on suurepärane võimalus õppida meistri käe all valmistama seda imepärast, pealt krõbedat ja seest sametiselt pehmet magustoitu, mis on ehteks igale väärikale peolauale.

Kursusel osalenu oskab küpsetada Pavlovat, seda täita ja kaunistada.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm: Koduteenindus