Road valgest kalast

Kala on kerge, tervislik ning üsna lihtsalt ja kiirelt valmiv tooraine, mille maitsvaks valmistamiseks ei ole palju ega erilisi lisandeid vaja, vaid võib lasta selle puhtal ja hõrgul maitsel särada. Valgest kalast saab väga erinevaid roogi, mida koolitusel valmistame pannil, potis ja ahjus. Õpime ka värsket kala ära tundma, puhastama ja tutvume erinevate kala valmistamise viisidega.
17.03.2022
Tallinna Rahvaülikool
Tallinna Rahvaülikool
Road valgest kalast 44,00 €
Registreerimine on avatud alates 01.12.2021

Üheskoos valmistame:

  • soolakooriku all küpsenud doraado;
  • võis ja veinis pošeeritud kala;
  • krõbedad kalanagitsad;
  • tervena küpsetatud ahjukala teriyaki kastmes;
  • vürtsika kalakarri.

 

Koolitusel osalenu oskab ära tunda värsket kala, seda puhastada ja retseptide alusel valmistada menüüs olevaid kalaroogi.