Soojad ja külmad kastmed

Kaste on roas ülioluline – viimistleb toidu ja annab sellele lõpliku maitse.
07.10.2021
Tallinna Rahvaülikool
Tallinna Rahvaülikool
Soojad ja külmad kastmed 40,00 €

Koolitusel tutvume kastmete valmistamise põhialustega, keedame kuumi põhikastmeid ja nende baasil valmistatavaid kastmeid ning tutvume külmade kastmete valmistamisega. Lõpetuseks klapitame kastmeid sobivatesse toitudesse.

 

Koolitusel valmistame:

  • valge põhikastme ja selle baasil valmistatava kastme,
  • pruuni põhikastme ja selle baasil valmistatava kastme,
  • hollandi kastme,
  • jahuta koorekastme,
  • majoneesi,
  • vinegrettkastme.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm: Koduteenindus