Sügisannid hoidisteks

Sügisel, kui annid uputavad nii aias kui ka metsas, on Eesti kodudes kiire hoidistamisaeg. Küllap on meil kõigil läbiproovitud lemmikuid ja perekonna aardeid, ent kes kordki on mõne moosi või salati kokku keetnud, see jahib alati ka uusi ja huvitavaid ideid.
23.09.2020 17:30 - 23.09.2020 20:30
Tallinna Rahvaülikool
Estonia pst 5a, I korruse õppeköök
Sügisannid hoidisteks 42,00 €
Registreerimine on hetkel suletud

Koolitusel valmistame koos 4 hoidist:

  • Ahjumoos - sobib eriti hästi liha- ja vormiroogade lisandiks ning igasuguste pannkookide peale, aga ka vrappidele maitseandjaks ja muidugi lihtsalt saiaga söömiseks. Kasutame ainult kodumaiseid tooteid. Proovime erinevaid maitsestamise võimalusi.
  • Marineeritud peedi-sibulasalat -  peaaegu pehmeks keedetud peet ja toores sibul säilitavad krõmpsu tekstuuri mesises ja särtsakas äädikamarinaadis. Suurepärane lisand kõikidele lihatoitudele ja grillvorstile-lihale, mis säilib külmkapis mitu kuud.
  • Sibulakompott - sibula tugev maitse pehmeneb soolakas-hapukas-magusas leemes ja sibulasektorid muutuvad vastupandamatuks hõrgutiseks. Neid võib süüa kohe või säilitada külmkapis.
  • Kõrvitsakeedis kookose ja rummiga - eriti luksuslik moos, kus mahedale kõrvitsale annavad maitset ja tekstuuri sametine kookoskreem ja -helbed, mõrkjas rumm ja hapu sidrun. Ülihea pannkoogimoos, mis sobib hästi ka kohupiimajuustudega.

NB! Palume koolitusele tulijatel võtta kaasa 4 x kuni 300 ml purki.