Taimsed ahjuplaadiroad - Lia Virkus

Ahjuplaadil saame valmistada maitsvaid ja toitvaid roogi igaks elujuhtumiks – argiõhtuseks kõhutäiteks, pidulikumale peolauale või siis, kui head sõbrad on külla tulemas. Lisaks suurepärasele maitseelamusele on ahjuroogi ka väga lihtne ja mugav valmistada. Loodetavasti veendute, et ka taimsed ahjuplaadiroad koos maitsevõide ja hõrkude kastmetega on lihtsalt võrratud!
28.09.2019 - 28.09.2019
Tallinna Rahvaülikool
Estonia pst 5a, I korruse õppeköök
Taimsed ahjuplaadiroad 32,00 €
Registreerimine on hetkel suletud
Koolitusel valmistame neli ahjuplaadirooga: 1. kapsapihve tšillivõi ja laimimajoneesiga, 2. bataadifriikaid, 3. röstitud lillkapsasteike, 4. küpsetame ahjus ka fetajuustu. Küpsetame kapsaviile oliiviõli-soola-pipraga maitsestatuna ahjuplaadil, serveerides valame üle tsillivõiga ja naudime koos laimimajoneesiga. Bataadifriikad on väga popid köögiviljaampsud. Veendume, kui kerge on neid mõnusas marinaadis ise valmistada. Röstitud lillkapsasteigid sidrunivõi ja kapparitega valmivad lihtsalt – röstime lillkapsaviilud ja kartulid, serveerime isetehtud sidrunivõiga. Lõpetuseks küpsetame ahjus ürtide ja tšillihelvestega maitsestatud fetajuustu, mille serveerime röstitud ciabattaviilude ja kirsskobartomatitega. Naudime kõike ahjusoojana! Koolituse läbinu on osalenud menüüs olevate taimsete ahjuplaadiroogade valmistamise protsessis ja on tutvunud selleks vajalike oskustega.