Tervislikud toortatratoidud - Nelly Vahtramaa

Tervisesõbralik toortatar on saanud üsna igapäevaseks tooraineks juba paljudes restoranides ja koduköökides. Kuigi eestimaine toortatar on oma värvuselt hele, on enam kasutust leidnud tatra tumepruun versioon. Koolitusel selgub, kuivõrd suur toiduväärtuse vahe neil on. Toortatratoitude töötoas valmistame kaks soolast ja ühe magusa roa eestimaisest toortatrast. Kooskokkamise kõrvale räägime tatra tervist toetavatest omadustest, „elus” tatra tähendusest ning sellest, miks tasub toortatart idandada.
16.10.2019 17:30 - 16.10.2019 20:30
Tallinna Rahvaülikool
Estonia pst 5a, I korruse õppeköök
Tervislikud toortatratoidud 32,00 €
Registreerimine on hetkel suletud
Toortatratoitude töötoa menüüs on: 1. idandatud toortatraga energiasalat; 2. toortarta-pilaf; 3. tatrabrownie põhjal maitsev tarretatud mangotort. Koolituse läbinu on osalenud menüüs olevate toortatratoitu valmistamise protsessis ja on tutvunud selleks vajalike oskustega. Samuti oskab ta tatart idandada ja teab, kuidas kasutada toortatrajahu erinevates küpsetistes.