Toorkoogid ja –batoonid - Pille Enden

Toorkoogid ja -maiused on muutunud väga populaarseks. Toortoitudes kasutatakse võimalikult naturaalseid, minimaalselt töödeldud, kuumutamata koostisaineid. Ka toorkooke ei kuumutata üle 45 kraadi, et säilitada olulised vitamiinid, ensüümid, mineraalained, fütotoitained. Suhkru ja nisujahu asemel on nendes kookides ja maiustes põhikoostisaineteks pähklid, mandlid, puuviljad või marjad, mesi, kookosõli ja kakaovõi. Need ei sisalda ei laktoosi ega gluteeni.
12.10.2019 - 12.10.2019
Tallinna Rahvaülikool
Estonia pst 5a, I korruse õppeköök
Toorkoogid ja –batoonid 36,00 €
Registreerimine on hetkel suletud
Koolitusel valmistame toor-sacher koogi, mustika-kookosekoogi ja maapähkli-kaerahelbebatoonid: 1. toor-sacherkoogi valmistamiseks kasutame pähkleid, kuivatatud puuvilju, avokaadot ja toorkakaopulbrit; 2. mustika-kookosekoogi valmistame pähklite, mandlite, kookospiima ja -õli ning mustikatega; 3. tervislike kaerahelbebatoonide valmistamisel kasutame maahpähklivõid, datleid ja šokolaadi. Koolituse läbinu on osalenud menüüs olevate toor-sacher koogi, mustika-kookosekoogi ja maapähkli-kaerahelbebatoonide valmistamise protsessis ja on tutvunud selleks vajalike oskustega.