Värske ja särtsakas Tai maitse

Tai kööki on mõjutanud India, Hiina ja Okeaania riikide parimad toiduained ja kokkamisviisid. Taipäraseid toite armastavad kõik, kes on sellel maal reisinud või alles unistavad sellest. Seda piirkonda nimetatakse ka gurmaani paradiisiks.
08.11.2021
Tallinna Rahvaülikool
Tallinna Rahvaülikool
Värske ja särtsakas Tai maitse 40,00 €
Registreerimine on hetkel suletud

Tai köök tasakaalustab magusa, soolase, terava ja hapu maitse. Kalakaste, suhkur, tšilli – kõik need võrgutavad sinu maitsemeelt ja tõstavad emotsioonid lakke. Paneme vokipanni käima, fritime, hakime, küpsetame…


Üheskoos valmistame:

·       vokiroog vürtsika kana ja köögiviljadega,

·       tempura – kala mango-karrikastmega,

·       mündine kapsasalat,

·       mango-kookosepuding.

Kursusel osalenu oskab valmistada menüüs olevaid roogi.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm: Koduteenindus